Forum Sojuszu Gwardii Cesarskiej.
Gość
1. Imię. - Eugeniusz
2. Nick w grze. - zaczad
3. Link do profilu. wybaczcie ale system nie pozwala linka wkleić bo nie jestem zarejestrowany
4. Od kiedy grasz w Supremacy? - 02/24/13
5. Jak oceniłbyś swój poziom gry? - średni
6. Jak oceniłbyś swoją znajomość mechaniki gry? - wystarczająca
7. Jak oceniłbyś swoją aktywność w grze? - duża
8. Ile sparingów łącznie zagrałeś? (we wszystkich sojuszach, jeżeli nie pamiętasz - podaj przybliżoną liczbę) - 0
9. Do jakich sojuszy należysz/należałeś? - jak wyżej
10. Dlaczego chcesz dołączyć do Gwardii Cesarskiej? - padło na was
11. Co mógłbyś zaoferować sojuszowi? - aktywność i zawziętość w grze
12. Czy będziesz miał czas na uczestniczenie w sparingach i życiu sojuszu? - jak najbardziej
13. Napisz nam coś o sobie. - lubie gry strategiczne
14. Podaj swój nick Skype. - zaczad
Zaczad, mam kilka pytań jeśli to nie problem :
1. Skąd dowiedziałeś się o naszym sojuszu?
2. Czy będziesz miał czas na sparingi i gry wewnętrzne?
3. Czy korzystasz ze Skype na co dzień? Służy on nam za główny komunikator sojuszu i aktywność na nim jest wymagana.
4. Napisz coś więcej o sobie, nie gryziemy przecież
Gość
Śpieszę z odpowiedziami
O Was dowiedzialem się z Forum supremacy temat o prezentacji sojuszy. Nie zalerzy mi na rankingach a na dobrej zabawie więc odpowiedź na pytanie o sparingi i gry wewnętrzne brzmi tak . Mam jednak jedną wadę latem nie mam czasu na grę więc nie odpalę więcej jak 2-3 mapy na raz, za to od jesieni do końca wiosny to jestem nadaktywny
Coś o sobie
Mam 40 lat żonę i dwójkę dzieciaków. Jestem rolnikiem i z krowami fikam Najdłużej grałem w Traviana (nalogowo) kilka lat i byłem tam naprawdę dobry. Supremacy mnie zatrzymało bo przypomina mi Europę Universalis
Skype to troche problem bo nie korzystałem z niego już dość długo. Co do Skype to używacie go jako chat ? bo nie mam aktualnie mikrofonu na stanie
Marshal
Tak, używamy tylko funkcji chatu. Bez funkcji rozmów głosowych, czy rozmów video.
Gość
kurde zapomniałem hasła do skype Jak sie nie uda przypomnieć, to będe musiał na nowym nicku jechać
Gość
sory za spam ale edytować nie mogę, skype gotowe nick zaczad można pisać